ÇANAKKALE ŞEHADET

Belediyemiz tarafından organize edilen İstiklal Marşımızın kabulü etkinlikleri kapsamında Ankara Ortaoyuncuları Tiyatrosu tarafından “Çanakkale Şehadet” adlı tiyatro oyunu 12 Mart 2017 Pazar günü ücretsiz olarak iki seans halinde halkımıza sunulacaktır.

Pazar günü saat 15.00’da ki 1.seans ortaokul ve lise seviyesinde ki gençlerimiz için, akşam saat 20.00’da ki seans ise halkımıza yönelik olarak oynanacaktır.

Bu anlamlı günde, önemli konusuyla belediyemiz tarafından ücretsiz olarak sunulacak tiyatro oyununa tüm halkımız davetlidir.

0000-00-00