HASTANE YOLU ÜZERİNDEKİ KALDIRIMLAR GENİŞLETİYOR

Yalvaç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü hastane yolu üzerindeki kaldırımlarda genişletme çalışmaları başlattı.

Yalvaç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bahçelievler Mahallesi’nde Hastane Yolu üzerindeki kaldırımların yaya trafiğinin daha rahat ve güvenli hale gelmesi amacıyla genişletme çalışmalarına başladı. Yeni Hastanenin yoluyla birlikte bu güzergâhta artan yaya trafiğinin bu ihtiyacı ortaya çıkarmasıyla kaldırımlar genişletiliyor. Konuyu Yalvaç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü “Bundan yaklaşık 4 yıl önce Devlet Hastanemizin eski yerinden yeni yerine taşınması ve aynı bölgede okullarında bulunmasıyla birlikte hastane yolu üzerinde taşıt ve yaya trafiği arttı.  Özellikle yaya önceliği ve güvenliği kırmızı çizgimizdir düşüncesiyle hareket ederek kaldırımları genişletme çalışmalarını başlattık.” şeklinde açıkladı.

Görseller

2021-04-15