YALVAÇ BELEDİYESİ KARATE TAKIMI BAŞARIYA DOYMUYOR

Yalvaç Belediyesi Karate Takımı’ndan 8-9 Şubat tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen İstanbul karate 34 Süper Lig finalinde büyük başarı.

Yalvaç Belediyesi Karate Takımı 8-9 Şubat tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen İstanbul karate 34 Süper Lig finaline 5 sporcu ve 1 antrenör ile katılım sağladı. 2 gün süren müsabakalarda Aleyna TURP 42 kg kumite dalında şampiyon olup genel klasmanda da 3’üncülük kupasını Yalvaç’a getirdi. Turnuvaya katılım sağlayan diğer sporculardan Naciye Sibel TURP ise 34 kg genel klasmanında 2’ncilik kupası ile Yalvaç’a döndü. Katıldıkları turnuva ile ilgili açıklama yapan Yalvaç Belediyesi Karate Antrenörü Murat Şakir DEMİRAL “ Uzun zamandır Yalvaç Belediyesi bünyesinde Yalvaç’ta ücretsiz karate kursları düzenliyoruz. Halkımızın, belediyemizin bu hizmetine yönelik ilgisinden de memnunuz. Takım olarak ülkemizin muhtelif yerlerinde düzenlenen turnuvalara düzenli olarak katılıyoruz. Bugüne kadar birçok başarı elde ettik. Son katıldığımız turnuvadan da bir şampiyonluk ve bir de ikincilikle Yalvaç’a döndük. Diğer yarışmacılarımız olan Ali Osman MİR, Erdem ÇALLIOĞLU ve Ramazan Efe URGANCI da iyi mücadele ile gayet güzel maçlar çıkardılar. Ancak bu kez derece yapamadılar. Ben bir kez daha Karate sporuna verdiği destekten dolayı Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ’ye teşekkür etmek istiyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte hem Yalvaç’ta, hem de ülke genelinde daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.

2020-02-13