ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI UNUTMADIK

Yalvaç Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü özel bir etkinlikle kutladı.

Yalvaç Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelli vatandaşları unutmadı. İlçe genelindeki tüm engelli vatandaşların davet edildiği etkinliğe çok sayıda engelli vatandaş katıldı. Yalvaç Belediye Başkanı Av. Halil Hilmi TÜTÜNCÜ ve eşi Tuğba TÜTÜNCÜ’nün de katıldığı etkinlikte engelli vatandaşlarla birlikte pasta kesilerek, katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi. Engelli vatandaşların gönüllerince eğlendiği etkinlikte Başkan TÜTÜNCÜ de, Yalvaç Anadolu Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Zafer Güneş ve yönetimi ile bir araya gelerek ilçedeki engelli vatandaşların sorunlarını görüştü. Sonrasında Başkan TÜTÜNCÜ günün önemini “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Engelli kardeşlerimizle buluşarak, zaman zaman sohbetler ederek, zaman zaman gülerek oynayarak dolu dolu bir gün geçirdik. Biliyoruz ki engel yoktur, onu kaldırmasını, aşmasını bilene. Bu da dayanışmadan, birlik ve beraberlikten geçer. Ve yine bu birlik ve beraberlikle inşa edebiliriz Engelsiz Yalvaç'ı, Engelsiz yaşamı. Engelleri kardeşlerimizle birlikte çalışarak, onları bir gün değil her gün hatırlayarak onların sorunlarına dair sürekli çalışacağız” şeklinde özetledi.

2019-12-05